Βρείτε το ακίνητο που σας ενδιαφέρει στο findyourproperty.gr και μελετήστε τα χαρακτηριστικά του. Εάν σας ενδιαφέρει να το δείτε από κοντά ή να πάρετε πληροφορίες για την αγορά ή ενοικίασή του ακινήτου, εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας.

Συμπληρώστε την online φόρμα

Δίπλα σε κάθε ακίνητο υπάρχει online φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και τον κωδικό του ακινήτου που σας ενδιαφέρει.

Μπορείτε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για όσα ακίνητα θέλετε.

Μέσα σε μία εργάσιμη ημέρα οι συνεργάτες μας επικοινωνούν μαζί σας σχετικά με το ακίνητο που σας ενδιαφέρει. Είναι έμπειροι και άρτια καταρτισμένοι στις υπηρεσίες real estate. Σας βοηθούν σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Δηλώστε συμμετοχή σε e-auction

Εάν σας ενδιαφέρει κάποιο ακίνητο σε προκήρυξη, μελετήστε το υποστηρικτικό υλικό του ακινήτου στο κάτω μέρος της σελίδας παρουσίασής του.

Η Προκήρυξη και οι Όροι Πώλησης του ακινήτου περιγράφουν όσα χρειάζεστε για την έγκαιρη και έγκυρη συμμετοχή σας στο e-auction:

  • Πώς υποβάλετε την προσφορά σας.
  • Μέχρι πότε μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή.

Τα e-auctions διενεργούνται μέσα από την πλατφόρμα της be24. Η be24 είναι θυγατρική της Eurobank Holdings με πολυετή πείρα στην εκτέλεση ηλεκτρονικών διαγωνισμών.

Ελάτε σε ένα κατάστημα Eurobank

Για περισσότερες πληροφορίες, ελάτε σε ένα κατάστημά μας.

Οι έμπειροι συνεργάτες μας σας ενημερώνουν σχετικά με τη διαδικασία αγοράς ή ενοικίασης ακινήτου από το findyourproperty.gr. Σας εξηγούν πώς μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας και σας καθοδηγούν σε κάθε βήμα.