`

Αναζητήστε ακίνητα όλων των κατηγοριών στην Ελλάδα για αγορά ή ενοικίαση και εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας. Σε κάθε βήμα σάς καθοδηγούν οι έμπειροι συνεργάτες μας. Για να ολοκληρώσετε την αγορά σας μπορούν να σας προτείνουν χρηματοδοτικές λύσεις.

1.000+ ακίνητα σε όλη την Ελλάδα

Το findyourproperty.gr φιλοξενεί πάνω από 1.000 ακίνητα της Τράπεζας Eurobank στην Ελλάδα, που διατίθενται προς πώληση ή ενοικίαση:

Οικιστικά ακίνητα

Αστικές κατοικίες, εξοχικές / δευτερεύουσες κατοικίες και εκτάσεις για ανάλογη ανάπτυξη.

Επαγγελματικά ακίνητα

Γραφεία, καταστήματα, αποθήκες, κτίρια και οικόπεδα για ανάλογη ανάπτυξη.

Επενδυτικά ακίνητα

Κτίρια γραφείων, καταστήματα, ξενοδοχεία.

Τα ακίνητα πωλούνται στην κατάσταση που βρίσκονται. Εάν απαιτούνται έξοδα αποπεράτωσης, επισκευής, ανακαίνισης κ.ά., αυτά αφορούν και επιβαρύνουν αποκλειστικά τον αγοραστή.

Εύκολη αναζήτηση ακινήτων

Για να βρείτε ακίνητα που ταιριάζουν στις ανάγκες σας, εφαρμόστε τα κατάλληλα φίλτρα στην αναζήτηση ακινήτου , όπως:

 • Τοποθεσία
  (νομός, δήμος, περιοχή στον χάρτη)
 • Κατηγορία ακινήτου
  (π.χ. κατοικία, γη, κατάστημα, γραφείο κ.λπ.)
 • Εμβαδόν
  (από – έως)
 • Τιμή
  (από – έως)
 • Λέξεις-κλειδιά
  (π.χ. αυτόνομη θέρμανση, κήπος, μονοκατοικία κ.λπ.)

Σε κάθε ακίνητο βλέπετε φωτογραφίες του, μια σύντομη περιγραφή και τη θέση του στον χάρτη. Εάν το ακίνητο είναι σε προκήρυξη, μπορείτε να κατεβάσετε την προκήρυξη και τους όρους πώλησης.

Εάν θέλετε να δείτε από κοντά κάποιο ακίνητο ή σας ενδιαφέρει να το αγοράσετε ή ενοικιάσετε, δείτε πώς εκδηλώνετε το ενδιαφέρον σας.

Εξειδικευμένοι συνεργάτες real estate

Σε κάθε στάδιο της διαδικασίας οι εξειδικευμένοι και έμπειροι συνεργάτες μας βρίσκονται στο πλευρό σας. Σας καθοδηγούν από την αναζήτηση του κατάλληλου ακινήτου έως την ολοκλήρωση της αγοραπωλησίας ή της ενοικίασης.

Χρηματοδοτικές λύσεις

Εάν χρειάζεστε χρηματοδότηση για την απόκτηση του ακινήτου, σας δίνουμε τη δυνατότητα να εξασφαλίσετε χρηματοδοτικές υπηρεσίες και λύσεις με προνομιακούς όρους στην Eurobank.

Euromoney Market Leader Real Estate 2018

Euromoney Market Leader Real Estate 2018 - EurobankΗ Eurobank βραβεύτηκε ως Euromoney Market Leader Real Estate 2018 για την Ελλάδα από το περιοδικό Euromoney, στο πλαίσιο της έρευνας The Euromoney Real Estate Survey.

Το περιοδικό Euromoney  είναι ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή χρηματοοικονομικά μέσα επικοινωνίας. Οι ετήσιες έρευνές του αποτυπώνουν τη γνώμη των στελεχών της αγοράς για τις καλύτερες εταιρείες του κάθε κλάδου.